Lediga tjänster

Vikariat kundmottagare till Toyota Motorcity i Nyköping AB

På grund av föräldraledighet söker vi en vikarie med huvudansvar för reservdelar till vår kundmottagning under perioden 2021-06-01 – 2021-12-31.

Vi söker dig som har ett stort intresse för bilar och starkt sinne för kundservice. Det krävs att du är tålmodig, klarar av stressiga situationer och är en problemlösare. Som kundmottagare är du företagets ansikte utåt. Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte.

Tjänsten innebär att ta mot kunder över disk, boka in nya kunder, beställa reservdelar och även vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten. Du jobbar nära verkstaden och ska se till att arbetet flyter på. Du behöver ha goda kunskaper om bilar då enklare servicearbete kan förekomma. Du bör också ha lätt att lära dig tekniska system. Du kommer att arbeta i team där god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga krävs. Du behärskar det svenska och engelska språket både i tal och skrift. B-körkort ett krav. Kunskap i Kobra och Cabas är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 40 timmar per vecka.

Tillträde 2021-06-01.

Fast månadslön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30 till magnus.gillerstrand@toytotanykoping.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.